La casa

L’hotel restaurant Abbatissa s’ubica a la muntanya de Sant Antoni de Sant Joan de les Abadesses, a la comarca del Ripollès, terra de comtes, abats i abadesses.

Un passat en comú

El nom d’Abbatissa significa abadessa i prové del llatí. Un nom potent, amb força i al mateix temps compromès, que representa el paper fonamental que van desenvolupar les dones i, en particular, les abadesses en aquest territori durant el segle X, i que a dia d’avui encara es manté viu.

Recuperar el patrimoni

Abbatissa també significa arquitectura. L’antic hospedatge de Sant Antoni ja contemplava els arcs com a element principal de la seva construcció. Actualment, amb la reforma i ampliació de l’espai es segueix apostant per aquest element tan característic de l’arquitectura catalana.

Natura i paisatge

Abbatissa Hotel Restaurant es troba a 1.014m d’altitud sobre la muntanya de Sant Antoni, envoltat de bosc i sota la mirada de Serra Cavallera i el cim del Taga. A tan sols 4 km queda el nucli urbà de Sant Joan de les Abadesses.

Els nostres valors

Els nostres valors: Sostenibilitat, Accessibilitat i Responsabilitat Social

L’Hotel Restaurant Abbatissa forma part de la secció de turisme i restauració del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP (CETMAP). L’objectiu final de les activitats del CETMAP és donar resposta a la necessitat de feina, la inserció sociolaboral de les persones i el vincle amb el territori.

Som un projecte d'economia social Fundació MAP


L’Abbatissa desenvolupa un ecosistema d’activitats econòmiques, sostenibles, responsables, accessibles i complementàries entre elles.

Darrera d’aquesta activitat hi ha una aposta socialment responsable vinculada a la creació de nous llocs de treball per a persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat de Sant Joan de les Abadesses i de la comarca.


Jordi
Jordi
Cap de sala i educador social
Eva
Eva
Restaurant
Natàlia
Natàlia
Cuina
Ares
Ares
Cuina i sala
Lara
Lara
Responsable de projecte
Anna
Anna
Cap de cuina
Steven
Steven
Cuina
Marta
Marta
Sala i hotel
Analia
Analia
Cuina
Un sitio precioso y tranquilo, el restaurante un 10, tanto en el servicio como en el producto.
Volveremos
Marga Riembau

Novetats de l'Abbatissacontacte
Carretera GI-521
Sant Joan de les Abadesses. 17860

hola @ hotelabbatissa.com
Telèfon: 872 208 678


Segueix-nos
  

Som un projecte d'economia
social de la Fundació MAP